Želite prodati svoj brod a nemate za to dovoljno vremena i mogućnosti? Nazovite nas i dajte nam da vam pomognemo. Mi smo član jedne od vodećih svjetskih grupa nezavisnih yacht brokera i imamo najveću bazu registriranih potencijalnih kupaca te se oglašavamo na vodećim internetskim portalima kao što su Yachtworld.com, Boats.com i sl.

Doći ćemo osobno na vaš brod i snimiti do 80 detaljnih fotografija vanjskog i unutrašnjeg dijela broda kako bi kupcima omogućili detaljan uvid u stanje broda koji kupuju. Organizirati ćemo i prisustvovati pregledu broda s kupcem u vaše ime kako vi ne bi na to gubili vrijeme. Pregovarati ćemo umjesto vas i pokušati postići najpovoljniju cijenu te nakon uspješno postignutog dogovora pripremiti svu potrebnu dokumentaciju.

S druge strane ako se želite pripremiti na vrijeme za sezonu plovidbe i iskoristiti činjenicu da su cijene brodova zbog recesije povoljnije nego ikada pogledajte našu ponudu. U našoj bazi nalazi se više od 2000 rabljenih plovila za prodaju. A ako ni među njima ne možete naći ono što želite možemo vam pomoći da pronađete baš ono što tražite jer kontinuirano pratimo ponudu na tržištu rabljenih plovila.

Nautičkim tvrtkama koje žele proširiti svoje poslovanje možemo također ponuditi novi ali već provjereni poslovni model (Boatshed white label), pomoću kojega se mogu, koristeći resurse Boatshed grupe, uključiti u prodaju rabljenih plovila i ostvariti dodatni izvor prihoda:
Vise informacija ovdje

Također, uvijek smo zainteresirani i za suradnju sa pojedincima koji imaju određeno znanje o nautici i brodovima koji žele surađivati s nama i sudjelovati u širenju našeg poslovanja kao agenti ili yacht brokeri po također provjerenom modelu Kliknite ovdje za vise informacija o mogucnostima suradnje